cropped-logo_aproca-01.png

L’Associació de Professionals i Comerciants d’Almassora renova la seua imatge corporativa després de 26 anys d’existència, en la que destaca la seua aposta per la sostenibilitat i l’actualitat social, abanderant els nous temps del comerç local, així com dels professionals d’Almassora.

La renovació de la imatge de marca portada a terme per APROCA està dissenyada per Marta Serrano, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, especialitzada en Comunicació i Disseny Gràfic, sòcia de l’empresa-taller Punt i Goma.

Amb la renovació, s’intenta aconseguir una imatge més senzilla, oberta i àgil, a més de pensada per a adaptar-se a tots els formats digitals.

El president d’APROCAJavier Navarro, ha comentat que el canvi de la imatge de l’associació, s’ha realitzat per adaptar-se als nous temps, tenint en compte la sostenibilitat, la digitalització i els canvis socials.

La nova identitat ha estat dissenyada, especialment, perquè arribe a ser la imatge de tots els comerços i professionals d’Almassora; un distintiu d’excel·lència que oferisca confiança al consumidor.

Molt prompte començareu a vore la nova imatge distribuïda pel poble, a les façanes dels comerços, als cartells publicitaris per a fires i altres esdeveniments i en tot allò que represente l’associació.

Desitgem que siga del gust de tothom.

Bon estiu!

_________

cropped-Aproca_a-01.png

La Asociación de Profesionales y Comerciantes de Almassora renueva su imagen corporativa después de 26 años de existencia, en la que destaca su apuesta por la sostenibilidad y la actualidad social, abanderando los nuevos tiempos del comercio local, así como de los profesionales de Almassora.

La renovación de la imagen de marca llevada a cabo por APROCA, está diseñada por Marta Serrano, licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas, especializada en Comunicación y Diseño Gráfico, socia de la empresa-taller Punt i Goma.

Con la renovación, se intenta conseguir una imagen más sencilla, abierta y ágil, además de pensada para adaptarse a todos los formatos digitales.

El presidente de APROCA, Javier Navarro, ha comentado que el cambio de imagen de la asociación, se ha realizado para adaptarse a los nuevos tiempos, teniendo en cuenta la sostenibilidad, la digitalización y los cambios sociales.

La nueva identidad ha sido diseñada, especialmente, para que llegue a ser la imagen de todos los comercios y profesionales de Almassora; un distintivo de excelencia que ofrezca confianza al consumidor.

Muy pronto empezaréis a ver la nueva imagen distribuida por el pueblo, en las fachadas de los comercios, en carteles publicitarios para ferias y otros eventos y en todo aquello que represente la asociación.

Deseamos que sea del gusto de todos.

¡Feliz verano!